Dodjeljena nagrada "Ponos Tušnja" i zahvalnica

UG “Prijatelji FK Sloboda” Tuzla trenutno najboljem strijelcu BHT Premijer lige BiH sa 11 postignutih pogodaka Sulejmanu Krpiću uručili su priznanje “Ponos Tušnja”.

Osim što je Krpić svojim golovima Slobodi omogućio da se bori za plasman u Ligu 6 on je i svojim ponašanjem i karakternim osobinama u potpunosti zaslužio da bude prvi fudbaler u Slobodi koji će dobiti  priznanje “Ponos Tušnja” koje naše Udruženje dodjeljuje prvi ali ne i posljednji put nekom fudbaleru Slobode u znak zahvalnosti za njegov doprinos.

UG “Prijatelji FK Sloboda” u znak zahvalnosti za zalaganje, doprinos i odnos prema navijačima u FK Sloboda dodijelili priznanje i zahvalnicu Ameru Ordagiću.

 

Udruženje građana FK Sloboda otvorilo svoje prostorije

UG “Prijatelji FK Sloboda” Tuzla koje je osnovano 2013. god s ciljem pružanja moralne, financijske i navijačke podrške FK Sloboda danas je na adresi Patriotske lige br.4 zvanično otvorilo vrata novih uređenih prostorija u gradskom jezgru Tuzle.

Otvaranju novih prostorija Udruženja ”Prijatelji FK Sloboda” su između ostalih prisustvovali šef stručnog štaba FK Sloboda Vlado Jagodić, fudbaler Haris Mehmedagić i kapiten Crveno – crnih Samir Efendić kao i drugi istaknuti sportski radnici i prijatelji koji su došli podržati rad Udruženja koje nastalo u najtežim trenutcima za FK Sloboda.

Vrata prostorija Udruženja građana “Prijatelji FK Sloboda” Tuzla će ubuduće svakodnevno biti otvorena za sve simpatizere i prijatelje kluba koji su članovi UG-a, a žele biti u toku najaktuelnijih dešavanja vezano za FK Sloboda. Čestitke povodom otvaranja prostorija Udruženja uputio je iz SAD-a bivši predsjednik UO FK Sloboda Azmir Husić koji je i ovaj put istakao kako su članovii UG “Prijatelji FK Sloboda” zaista iskreni prijatelj kluba.

Opširnije...

Dodatne informacije

Pristupnica